Publicat în SARS-CoV-2

O minune în timpul COVID-ului

Zilele acestea s-a întâmplat o minune. Suedia, mult hulita Suedie, cu un Guvern iresponsabil, care a refuzat să aplice izolarea socială și să blocheze viața economico-socială și religioasă, a devenit un model.

După ce a fost ținta criticilor țărilor și “specialiștilor” militanți ai izolării sociale, care au profețit dezastrul suedez, iată că marele templu birocratico-globalist pe numele său OMS a fost silit să înghită broscuța (vorba unui PDL-ist de pe meleaguri mioritice) și a spus că, în viitor, toți trebuie să urmăm modelul suedez. Acest anunț nu a fost făcut de oricine, ci chiar de expertul Mike Ryan, director executiv OMS pentru situații de urgență. Dr. Mike Ryan a arătat că Suedia a evitat să impună izolarea la domiciliu și să ia măsuri punitive împotriva cetățenilor ei deoarece “s-a bazat foarte mult pe relația cu cetățenii, pe capacitatea și voința acestora de auto-reglementare… În acest sens, ei au implementat o politică publică printr-un parteneriat cu populația”. Mike Ryan a concluzionat: ”Cred că, dacă vrem să ajungem din nou la normalitate, Suedia reprezintă un model de urmat. Asta dacă vrem să ne întoarcem înapoi la o societate în care să nu avem izolare”.

Este o lovitură grea pentru secta “martorii apocalipsei COVID”. Sunt însă convins că vor supraviețui și ne vor bombarda cu știri dramatice. Sunt curios cum vor justifica specialiștii noștri prelungirea măsurilor de izolare socială după 15 mai. La politicieni și “intelectuali snobi” cunosc răspunsul: ”Românii nu sunt suedezi. Românii sunt inculți, ignoranți, nedisciplinați etc. și noi trebuie să avem grijă de ei. Îi izolăm social și îi educăm prin amenzi și dosare penale”.

Când cerșeau voturi de la inculți și ignoranți parcă discursul era altul. Sau greșesc eu?

sursa foto: theculturetrip.com

Un gând despre „O minune în timpul COVID-ului

  1. Felicitari ! Cata dreptate aveti !! Nu stiu cum , dar in fiecare zi simt ca ,,unii ,, doresc ca noi sa ne punem palma la ochi , sa ne bagam capul in nisip si sa spunem ca ei. Ma bucur ca existati !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s