Publicat în drepturile omului, educație, etică medicală

Iuda și „mișcarea progresistă”

Iuda Iscariotul sau Iuda Iscarioteanul a fost unul dintre cei doisprezece apostoli aleși de Iisus. Numele de „Iscariot” ar indica proveniența sa din satul Karioth (cca 25 km Sud-Est de Hebron). „Unul dintre aspectele, care îl separă pe Iuda de restul apostolilor, este că acesta nu provine din Galilea. Iisus este din partea nordică a lui Israel sau Palestina romană. Dar prenumele lui Iuda poate fi dovada că este din sudul ţării, ceea ce înseamnă că e străin” (Robert Cargill). Alți experți au precizat că Iscariot vine de la Sicarii sau „Cuţitari”, un grup de rebeli, care se opuneau ocupației romane și comiteau acte de terorism.

Iuda l-a trădat pe Iisus pentru 30 monede de argint. Chiar dacă la început Iuda a fost bun, el ajunge să fie iubitor de arginți (Ioan 12, 6) și această iubire i-a deschis sufletul spre satana. El ținea „portofelul comun”, fondul pe care Iisus şi discipolii îl foloseau, furând din el. Și Evanghelia lui Luca (22, 3) afirmă că înainte ca Iuda să se înțeleagă cu arhiereii în vederea trădarii lui Hristos, satana a intrat în el. Iisus şi-a informat discipolii că, în timpul Cinei cea de Taină, unul dintre ei îl va trăda și a spus: „Acela căruia îi voi întinde bucățica și i-o voi da.” Şi a întins o bucățică și a dat-o lui Iuda, fiul lui Simon Iscarioteanul. Cum a fost dată bucățica, a intrat Satana în Iuda. Iisus i-a zis: „Ce-ai să faci, fă repede.” (Ioan 13:26-27). Iuda a mers la preoţii din Templu s-a oferit să-l trădeze pe Iisus pentru bani – 30 de arginți, a dus soldații în Grădina Ghețsimani, unde l-a identificat pe Iisus prin sărutul pe obraz și prin numirea de „rabin”. Acest sărut a fost astfel pervertit din simbol al iubirii în simbol al trădarii „Formele fățărniciei sunt foarte diferite. O pildă a celei mai cumplite, mai pierzătoare fățărnicii, a fățărniciei de treaptă diavolească, e sărutarea trădătoare dată Domnului Iisus Hristos de către Iuda în Grădina Ghetsimani. Acea sărutare n-a fost o mărturie a dragostei, ci semn pentru străjerii pe care-i adusese acolo ca să Îl aresteze pe Hristos. Ce poate fi mai cumplit decât această fățărnicie? Sărutul Iudei a devenit simbolul trădării, fățărniciei, al celei mai mari josnicii și nemernicii omenești.” (Sfântul Ierarh Luca al Crimeei). Ulterior, Iuda a fost cuprins de remușcări, a returnat cei 30 de arginți și s-a sinucis prin spânzurare (Evanghelia după Matei). Potrivit Faptele Apostolilor, Iuda nu s-a sinucis ci „Omul acesta a dobândit un ogor cu plata nelegiuirii lui, a căzut cu capul în jos, a plesnit în două prin mijloc şi i s-au vărsat toate măruntaiele” (Faptele Apostolilor 1:18). Această moarte era obișnuită în Biblie, semnificând pedeapsa dată de Dumnezeu.

Iuda este deci un simbol al trădării.

Cu toate acestea el supraviețuiește prin mișcările „progresiste”. Mișcările „progresiste” pervertesc iubirea în libertate sexuală și teorie de gen, istoria în propagandă, adevărul în falsul îmbrăcat în haine strălucitoare, valorile în pseudo-valori. Sunt noi „religii”, care propovăduiec ura, frica, dezbinarea și delațiunea. „Apostolii” mișcărilor sunt cei care, asemenea lui Iuda, se lasă cumpărați, nu cu 30 de arginți, ci cu cecuri/sponsorizări sau poziții sociale.

În Pastorala de Paști din 2005, Î.P.S Bartolomeu Anania descrie clar progresismul actual:

Din nefericire, Iuda nu e doar personajul unui anume moment istoric, ci şi un personaj al istoriei de după el, multiplicat peste tot, la scară planetară, în ipostaza sărutării care acoperă trădarea.

Printre noi, cei ce beneficiem de civilizaţie, de cultură, de progres științific, de libertate, de bunurile pământului și de harurile cerului, printre noi se instaurează, încetul cu încetul, un duh perfid care răstoarnă valorile și pervertește limbajul.

Anormalul devine normal, viciul devine virtute, minciuna devine adevăr, furtul inteligent devine profesie onorabilă, sodomia se cheamă orientare comportamentală, cuvinte nobile precum prietenie, prieten, prietenă se degradează în conotații dubioase, pervertirea tineretului se intitulează program de sănătate anti SIDA, destrămarea familiei se numește planificare familială, crimele ingineriei genetice se fac în numele vindecărilor miraculoase, prostituția se legitimează prin libertatea femeii de a face ce vrea cu propriul ei trup, proxenetismul se reclamă de meditația transcendentală, sărăcirea spiritului devine globalizare, invadarea unei țări se cheamă război preventiv, terorismul își reclamă valenţe divine, înfeudarea economică se numește credit bancar, pomana politică devine act de caritate. Și multe altele.

Iuda se plimbă nestingherit prin societate, prin istoria omenirii, dar și prin creștinătate.

Isprava lui cea mai mare este aceea că, dintr-o singură Biserică, a făcut mai multe. Din mai multe a făcut o puzderie. Și continuă s-o facă, prin ceea ce îi este propriu: lăcomie, invidie, orgoliu.
Se adaptează ușor, și-a rafinat metodele. Lucrează la lumina nopții și comunică prin unde herțiene. E un iscusit importator de religie, oferind-o concurențial pe piața bunurilor de consum. Altfel, e un ecumenist convins. Când nu lucrează pe furiș, te invită la dialog frățesc. Dacă-l refuzi sau dacă te aperi, te pomenești intolerant, conservator, fundamentalist, retrograd.

Cunoaște bine Biblia, are studii universitare, vorbește câteva limbi străine. El știe că Iscarioteanul era unul din cei doisprezece care au ascultat și memorat învăţătura lui Iisus. Dacă ar fi avut curăție și talent, putea să scrie o Evanghelie tot atât de bogată ca a lui Matei.

A scris-o postum, în cheia sărutării perverse. Iuda e un excelent teolog, așa cum este și patronul său din Qarantania, care Îi oferea lui Iisus citate din Scriptură.

Iuda e tot atât de zelos printre ai săi, de vreme ce instinctul dezbinării îl mobilizează peste tot, oriunde s-ar afla. Partenerul trebuie mai întâi sedus, dominat și numai după aceea nimicit. Iuda își abordează semenul cu grația cobrei care, întâlnind o viperă în junglă, o invită la un dans aerian, fascinant, amețitor, pe durata căruia își calculează cu precizie secunda mușcăturii mortale. Iuda e un maestru al crimei perfecte”.

În concluzie, Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege între a-l urma pe Iuda sau a urma calea lui Iisus. Personal aleg a doua variantă.

P.S. După ce au batjocorit Biserica; după ce au amendat și au făcut dosare penale preoților, care slujeau; după ce au persecutat credincioșii și i-au alungat din Biserică și de la pelerinaje; după ce au etichetat și insultat pe creștini (inculți, retrograzi, fanatici, obscurantiști etc.); progresiștii disperați au nerușinarea să apeleze la toți aceștia pentru susținerea campaniei de vaccinare. Ei nu au aflat că Biserica nu este instituție de propagandă a produselor lumii materiale, nu este vândută marilor corporații, iar preoții slujesc lui Hristos nu unor așa-ziși experți din domeniul vaccinurilor.

sursă foto: wikipedia.org: Caravaggio – The Taking of Christ

16 gânduri despre „Iuda și „mișcarea progresistă”

  1. Sarbatori Pascale luminate va doresc ! Dupa cum se spune in articol , viata este duala si o permanenta alegere intre bine si rau . Depinde de dorintele si puterea fiecaruia de a sti / crede ce este corect , ce sa fie ales si cum se vede alegerea din prezent in scenariul ei viitor. HRISTOS A INVIAT !

    Apreciază

  2. Excelent articol.
    M-a făcut să îl văd pe Iuda ca un stângist radical. Cred că și Biblia spune că Iuda se gândea să dea banii săracilor, deci să ofere ajutor social celor năpăstuiți. Culmea e că Iuda se gândește la săraci, dar nu face nimic pentru ei. El minte și trădează, pervertește sărutarea, denaturează adevărul, condamnă Creatorul la moarte. Apoi, el se trezește din această psihoză și simte o vină teribilă, dar pentru care nu îi cere iertare lui Dumnezeu. Ci, din aceeași mândrie nemărginită își ia propria viață, fără a fi împăcat cu Cel pe care l-a trădat.

    Vedem această atitudine tot mai des în jurul nostru: iubirea e pervertită, comuniunea cu semenii e transformată în propagandă. Trădarea, ura, frica, dușmănia devin moduri de a conduce și de a trăi. Trebuie să păzim viitorul nostru și al copiilor noștri de aceste vremuri tulburi în care Adevărul, care este unul singur, fără de început și fără de sfârșit este acoperit de multitudinea minciunilor groaznice și perfide.

    Apreciază

  3. Nu v-am urmarit pana acum, dar am o curiozitate – ati luat aceeasi pozitie cand preotii s-au implicat in promovarea lui Dragnea? Daca raspunsul este „da”, imi cer scuze, dar daca este „nu”, sunteti demn de toata mila si va ivit sa (re)cititi apelul lui Liiceanu de la inceputul anilor ’90. Vi se adresa din plin, chiar daca nu apare in clar numele dumneavoastra.

    Apreciază

  4. Nu vei înţelege nimic despre existenţa, în Lumea noastră, a ceea ce nu are viaţă şi a ceea ce are viaţă… dacă vei încerca să-ţi explici toate astea, prin teoria care spune că ceea ce se vede este format din atomi de materie. Aşa cum spunea fizicianul Max Planck… ceea ce nouă ni s-a spus că este materie formată din atomi invizibili… în realitate, este energie care se manifestă în aşa fel încât o vedem şi o simţim la atingere.
    –––––––––––––-
    „În toate cercetările mele nu am întâlnit, niciodată, materie. Pentru mine, termenul „materie” implică un flux de energie a cărui manifestare este impusă de un Spirit Inteligent.”
    – Max Planck
    –––––––––––––-
    Aşadar… fiinţa noastră, pământeană, este formată din SUFLET (adică, dintr-o părticică dăruită din Dumnezeu şi căreia i s-a acordat voinţa liberă de a manifesta sau de a refuza să manifeste calităţile de Iubire şi de Dreptate ale lui Dumnezeu)… şi, din trup (adică, o structură omogenă şi unitară, ce este formată din diverse caracteristici vibraţionale ale energiei, care se completează armonios).
    Este un lucru binecunoscut că ceea ce ne face NEFERICIŢI, ceea ce este NENATURAL şi ceea ce este NEFIRESC conduce la ruinarea sănătăţii şi a vieţii noastre.
    NEFERICIREA:
    Trăirile negative ale Sufletului (stresul, îngrijorările, fricile, spaimele, supărările, dezamăgirile, tristeţile, amărăciunile, furia, invidia, aviditatea, etc) influenţează negativ (perturbă, dezechilibrează) diversele caracteristici vibraţionale ale energiei care formează diversele ţesuturi ale trupului. Există multe expresii în popor legate de acest aspect. S-a îmbolnăvit de supărare, a murit de inimă rea, s-a otrăvit sângele în el de invidie, a înnebunit de durere, etc.
    NENATURALUL:
    Logica elementară ne spune că dacă noi, ca oameni, ne susţinem viaţa doar cu ceea ce este natural -aer, apă, hrană, soare (şi, chiar şi din natură, noi nu introducem în organism ceea ce simţul realităţii ne spune că nu este pentru introdus în corp: minerale, materii fecale, cadavre, apă stătută, etc.)- … atunci, tot simtul realităţii (înţelepciunea instinctuală) ne spune că nu trebuie să introducem în organismul nostru nimic din ceea ce este creat în mod artificial, sintetic, de om (chimicale industriale, pesticide, ierbicide, dioxine, E-uri, medicamente farma-chimice, vaccinuri farmaceutice, suplimente obţinute prin sinteză chimică, etc). Iar, în categoria aceasta… trebuie să facem referire şi la radiaţiile electromagnetice artificiale, create de om.
    NEFIRESCUL:
    Este nefiresc să nu avem condiţiile necesare de viaţă: locuinţă încălzită, aerisită şi însorită, apă curată şi suficientă, hrană suficientă şi variată, haine şi încălţări care să ne protejeze. Este nefiresc să fim obligaţi să ne epuizăm muncind, zilnic şi peste măsură, doar pentru obţinerea strictului necesar. Este nefiresc să fim exploataţi şi batjocoriţi de cei care au puterea militară de a-i ucide pe cei care nu li se supun. În acelaşi timp, este nefiresc să alergăm după satisfacerea dorinţelor egoiste, vanitoase, hedoniste şi pătimaşe ale sufletului, legate de putere, de bogăţie şi de plăcerile carnale.
    Tot ceea ce ne face NEFERICIŢI… tot ceea ce este NENATURAL… şi tot ceea ce este NEFIRESC… perturbă şi dezechilibrează modul armonios şi unitar în care se manifestă energia numită Trup, în care locuieşte fărâma de Divinitate numită Suflet.
    P.S. Şi, nu uitaţi că şi noi ne-am născut tot ca urmaşi ai făcătorilor de rele Adam şi Eva. Plus că, toţi înaintaşii noştri au adâncit, fiecare, moştenirea defectă (suflet şi trup) transmisă până la noi. Aşa că, în clipa de faţă… în Lumea asta, NIMENI nu poate scăpa de bătrâneţe, de probleme de sănătate, de suferinţe şi de moarte…
    Romani 7
    15 Nu mă pot înţelege deloc, căci vreau cu tot dinadinsul să fac ce e bine, dar nu reuşesc. Fac ceea ce nu vreau – adică ce urăsc.
    16 Ştiu perfect de bine că ceea ce fac este greşit, şi conştiinţa mea încărcată dovedeşte că sunt de acord cu legile pe care le calc.
    17 Dar asta nu mă ajută cu nimic, deoarece nu mai sunt eu acela care comit răul, ci păcatul din mine, care este mai tare decât mine – el este cel care mă pune să fac toate aceste fapte rele!
    18 Ştiu că eu sunt corupt până în măduva oaselor în ce priveşte natura mea. Oriunde m-aş îndrepta, nu-mi pot impune să fac binele. Vreau, dar nu pot.
    19 Când doresc să fac binele, nu îl fac; iar când încerc să mă abţin de la rău, până la urmă totuşi îl fac.
    20 Acum însă dacă fac ceea ce nu vreau, e limpede în ce constă dificultatea: păcatul mă ţine legat în cleştele său nefast.
    21 Pare a fi o realitate incontestabilă că ori de câte ori doresc să fac ceea ce e bine, în mod inevitabil sfârşesc prin a face ce e rău.
    22 Îmi place să fac voia lui Dumnezeu – dacă mă refer la noua mea natură: dar mai e ceva în străfundul meu – în natura mea josnică – aflat în conflict cu mintea mea, un conflict din care iese învingător, făcându-mă rob păcatului, care mai locuieşte în mine. Astfel, cu mintea sunt supus lui Dumnezeu, dar natura mea omenească este în robia păcatului.
    23 Aşadar vedeţi cum stau lucrurile: noua mea viaţă mă îndeamnă la bine, pe când vechii naturi, încă prezente în mine, îi place să păcătuiască.
    24 Ah, în ce situaţie mă aflu! Cine mă va elibera din sclavia acestei ucigătoare naturi josnice?
    25 Slavă lui Dumnezeu! Acest lucru s-a înfăptuit prin Isus Cristos Domnul nostru. El m-a eliberat.
    Mai jos este ABC-ul Sănătăţii… în câteva citate ale unora dintre extrem de puţinii medici sinceri
    –––––––––––-
    „Boala nu este ceva personal și special, ci doar o manifestare a vieții în condiții modificate, care funcționează conform acelorași legi care se aplică corpului viu tot timpul, din primul moment şi până la moarte.”
    – Dr. Rudolf Virchow
    –––––––––––-
    „Boala este o încercare a organismului de a se elibera de materiile toxice care îi blochează celulele şi sistemul circulator. Este o forţare disperată prin care organismul îşi mobilizează resursele rămase pentru a se purifica şi regenera.”
    – Dr. Hereward Carrington
    –––––––––––-
    „Toate mecanismele vitale, oricât de variate sunt, au un singur obiectiv: acela de a păstra constante condițiile de viață din mediul intern.”
    – Claude Bernard
    –––––––––––
    „Există multe lucruri cărora să ne opunem, dar boala nu este unul dintre ele.”
    – Herbert M. Shelton
    –––––––––––
    „Sănătatea și boala sunt același lucru – acțiune vitală menită să păstreze, să mențină și să protejeze corpul. Nu există mai multe motive pentru tratarea bolii… decât există pentru tratarea sănătății.”
    – Herbert M. Shelton
    –––––––––––
    „Așa-numitele simptome ale bolii sunt manifestări ale unui principiu inerent al organismului pentru a restabili funcţionarea sănătoasă şi pentru a rezista agenților și influențelor vătămătoare.”
    – Herbert M. Shelton
    ––––––––––-
    „Vindecarea este un proces biologic, nu o artă. Este o funcție a organismului viu, precum respirația, digestia, circulația, excreția, proliferarea celulară sau activitatea nervoasă. Este un proces neîncetat, la fel de constant ca răsucirea pământului pe axa sa. Omul nu poate nici să duplice, nici să imite, nici să ofere un substitut pentru acest proces. Toate școlile de vindecare sunt fraude.”
    – Herbert M. Shelton
    –––––––––––
    „Nu aveți nevoie de tratament. Febra, inflamația, tusea, etc., constituie chiar procesul de vindecare. Doar daţi-vă din calea lor și permiteți-le să-și finalizeze munca. Nu încerca să „ajuţi” natura. Nu are nevoie de ajutorul tău ci doar îți cere să încetezi să intervii.”
    – Herbert M. Shelton
    –––––––––––
    „Atunci când susţinătorii domeniului farmaceutic şi vaccinal fac referire, în apărarea lor, la „medicina bazată pe dovezi”… ţineţi minte că cele mai multe dintre ceea ce ei numesc a fi evidenţe sunt, în întregime, fabricate. Când ei pretind că domeniul lor, al medicinei chimice, toxice, se bazează pe „ştiinţă reală”… ceea ce spun ei în realitate, este că se bazează pe ştiinţa frauduloasă, dar ei au hotărât, în secret, să o numească „ştiinţă reală”. Atunci când ei pretind că au „date ştiinţifice” care susţin poziţia lor… ceea ce spun ei, în realitate, este că toate acele „date” sunt născocite de către cercetători corupţi, care primesc mită de la companiile farmaceutice.”
    – Mike Adams
    –––––––––
    „Medicamentele nu vindecă, niciodată, bolile. Ele nu fac decât să stingă vocea protestului naturii și să pună la pământ semnalele de pericol pe care organismul le ridică, drept urmare a încălcării legilor firii. Orice otravă introdusă în organism trebuie luată în calcul mai târziu… chiar dacă, pe moment, atenuează simptomele prezente. Durerea poate dispărea, dar pacientul este lăsat într-o stare mai proastă de sănătate… deși, în acel moment, nu este conștient de acest lucru ”
    – Daniel H. Kress, M.D
    –––––––––
    „Drogurile medicamentoase constau în folosirea, ca remedii pentru boli, a acelora dintre substanţe care produc boală la oamenii sănătoşi. Este vorba, pur și simplu, de o mulțime de droguri sau substanțe chimice sau produse de vopsit, într-un cuvânt – otrăvuri. Toate sunt incompatibile cu materia vitală; toate produc boală atunci când intră în contact cu orice este viu; toate sunt otrăvuri.
    – R.T. Trall, M.D., Mărturie la Congresul S.U.A.
    –––––––––
    „Cele mai multe tratamente medicamentoase fără prescripție medicală și aproape toate cele prescrise… nu fac decât să mascheze simptomele … . Drogurile medicamentoase nu tratează, aproape niciodată, motivele pentru care există aceste probleme… în timp ce creează, frecvent, noi probleme de sănătate, ca efecte secundare ale activităților lor. ”
    – John R. Lee, M.D.
    ––––––––––
    „Dacă vă grăbiți să luați un medicament, faceți acest lucru cu deplina știință că sunteți cobai. Cu cât un medicament este timp mai îndelungat pe piață, cu atât se vor ști mai multe despre efectele lui secundare.”
    – Dr. Robert S. Mendelsohn M.D
    ––––––––––––-
    „Avem o industrie de miliarde de dolari care ucide oameni, în dreapta și în stânga, doar pentru câștig financiar. Ideea lor de cercetare este de a vedea dacă două doze din această otravă sunt mai bune decât trei doze din acea otravă.”
    – Glen Warner, Medic oncolog
    –––––––––––
    „Utilizarea medicamentelor împiedică eforturile de detoxificare pe care organismul le desfășoară… reprezentând o amenințare suplimentară pentru organism, pe lângă substanțele nocive pe care organismul le expulzează prin procesul bolii. Eliminarea noilor substanțe nocive care sunt ingerate, are prioritate asupra eliminării celor care stau la baza crizei de vindecare. Practica medicală de a ucide germenii cu medicamente, antibiotice, antiinflamatoare sau de a suprima simptomele cu seruri specifice… este cauza degenerării crescânde a populației și a creşterii otrăvirilor iatrogene. Bolile acute sunt capabile de auto-limitare, proporțional cu efortul necesar pentru a purifica organismul de substanțe nocive.”
    – Arthur M. Baker
    –––––––––––
    “Lumea medicală a construit o întreagă literatură despre boli, dar fără nicio idee despre cauza bolilor (cu excepţia unora eronate şi şovăielnice). Medicina este bogată în ştiinţă, dar acum, la fel ca în toate timpurile trecute, ea suferă de lipsa ideilor practice. Medicul obişnuit este educat adesea în afara bunului simţ cu care s-a născut. Asta nu este vina lui. Este vina Sistemului. El este un automat educat. El deţine fapte… belşug de fapte ştiinţifice, dar… fără idei unificatoare. Milioane de oameni deţin fapte, dar nu şi idei pe care să le înşire cauzal. Mii de medici deţin toate datele ştiinţifice necesare… dar nu si-au valorificat ştiinţa de a utiliza bunul simţ şi filosofia cauză-efect. Ori, fără o concepţie clară referitoare la cauza bolii… tratamentul va rămâne aceeaşi ghicitoare care este şi azi.
    Pentru mine, aceasta înseamnă că diagnosticul este un termen lipsit de sens, pentru că aşa cum este folosit, acesta nu înseamnă decât a descoperi ce efecte patologice -ce modificări organice- au fost provocate de o cauză nedescoperită. Prin diagnostic se înţelege, în câteva cuvinte, descoperirea unor efecte care, atunci când au fost constatate… nu aruncă niciun fel de lumină asupra cauzei lor.”
    – TOXEMIA EXPLICATĂ de J. H. TILDEN – M.D
    –––––––––––
    „Boala, în sine, este procesul de vindecare. Adevăratul vinovat pentru deteriorarea stării noastre de sănătate, este stilul de viață incorect biologic al pacientului. Atunci când obiceiurile debilitante sunt abandonate, nu va mai exista acumulare de deșeuri toxice și organismul nu va mai avea nevoie să declanşeze procesele de vindecare / boală (procesele de vindecare se manifestă drept ceea ce medicina numeşte a fi boală). Doar astfel o sănătate bună va fi o consecinţă şi un rezultat firesc şi natural.”
    – Arthur M. Baker
    –––––––––––
    „Dacă sunt gestionate corect, crizele de vindecare NU sunt niciodată fatale vieţii. Când sunt bine susţinute de metode corecte de viaţă şi de tratament, crizele de vindecare NU sunt niciodată periculoase sau fatale pentru viaţă. Singurul pericol constă în suprimarea acestor reacţii acute, prin medicamente, bisturiu, gheaţă sau orice altceva.
    Dacă reacţiile acute sunt suprimate, atunci criza constructivă de vindecare poate fi transformată într-o criză distructivă a bolii. Prin urmare, noi îi avertizăm, cu seriozitate, pe pacienţii noştri să NU interfereze, în niciun fel, cu o criză de vindecare, pentru că situaţia cronică ce rezultă din suprimarea bolii iniţiale, este mult mai gravă.
    Când natura, cu toată forţa inerentă organismului uman, a ajuns în cele din urmă până la punctul unei crize vindecătoare… o nouă înfrângere dată de o suprimare, poate fi dincolo de puterile sale de rezistenţă si de recuperare. Astfel, poate rezulta un final fatal. De aceea… luaţi aminte! Dacă NU sunteţi dispuşi să înduraţi crizele de vindecare… NU faceţi niciun tratament. Când aţi trezit forţele ascunse ale bolii… trebuie să aveţi curajul să le înfruntaţi şi să le supuneţi. Nimic bun în viaţă nu ne parvine decât dacă plătim preţul. Cel care este prea laş pentru a învinge într-o criză de vindecare… ar putea pieri într-o criză a bolii.
    Cea mai mare parte a tuturor bolilor cronice este creată de suprimarea bolilor acute prin otrăvirea cu medicamente”
    – Henry Lindlahr M.D.
    ––––––––––––-
    „Simţul realităţii în materie medicală este rar şi, de obicei, în raport invers cu gradul de educaţie medicală!”
    – William Osler
    ––––––––––––-
    „Cauza majorității bolilor este în medicamentele otrăvitoare pe care medicii le dau cu superstiție, pentru a efectua un tratament.”
    – Charles E. Paige, M.D.
    –––––––––-
    „Fiecare medicament crește și complică starea de boală a pacientului.”
    – Robert Henderson, M.D.
    ––––––––––
    „Cea mai mare parte a tuturor bolilor cronice este creată de suprimarea bolilor acute prin otrăvirea cu medicamente”
    – Henry Lindlahr, M.D.
    ––––––––––
    „Fiecare medic educat știe că majoritatea bolilor nu sunt ajutate în mod considerabil de medicină”
    – Richard C. Cabot, M.D.
    ––––––––––-
    „Persoana care ia medicamente… trebuie să se recupereze de două ori: o dată de la boală și o dată de la medicamente”
    – William Osler, M.D.
    ––––––––––––
    „De ce ar înghiţi un pacient o otravă fiindcă este bolnav… sau… de ce ar lua ceva care îl îmbolnăveşte pe un om sănătos?”
    – L.F. Kebler, M.D.
    –––––––––––
    „Ce speranță există ca știința medicală să devină, vreodată, o știință adevărată… atunci când întreaga structură a cunoștințelor medicale este construită în jurul ideii că există o entitate numită boală… ce poate fi expulzată doar atunci când se găsește medicamentul potrivit?”
    – John H. Tilden, M.D.
    –––––––––––––-
    „Profesiunea medicală este cumpărată de industria farmaceutică… nu numai din punct de vedere al medicamentelor, ci și din punct de vedere al predării și al cercetării. Instituțiile academice din această țară își permit să fie agenții plătiți ai industriei farmaceutice. Cred că este rușinos. ”
    – Dr. Arnold Seymour Relman, profesor Harvard emerit de medicină, fost redactor șef al Jurnalului de Medicină din New England
    –––––––––––––
    „Pur și simplu nu mai este posibil să crezi o mare parte din cercetările clinice publicate sau să te bazezi pe judecata medicilor de încredere sau în ghidurile medicale autoritare. Nu mă bucur de această concluzie la care am ajuns, treptat, în ultimele două decenii, ca redactor al New England Journal of Medicine ”
    – Dr. Marcia Angell, fost redactor șef al Jurnalului de Medicină din New England
    ––––––––––––––

    Apreciază

  5. Este suficient să-i privești pe boschetari, ca să-ți dai seama că Medicina Occidentală, a Concernelor Farma-Chimice, ne sperie și ne înșală cu minciuni peste minciuni despre microorganisme pretins patogene. Fiecare om are capacitatea intelectuală necesară și suficientă pentru a judeca lucrurile plecând de la ceea ce ne spune realitatea observabilă cu ochiul liber, în viața de zi cu zi. Pentru a ascunde la vedere adevăratele cauze pentru care organismul nostru intră în starea de boală… liderii religiilor, bancherii, politicienii, militariștii și industriașii, în cârdășie cu medicii creați de Sistem și aserviți Sistemului, dau vina pe microorganismele care există dar și pe pretinse virusuri a căror existență nu a fost dovedită, niciodată. Iar pretinsele argumente științifice ale medicilor Concernelor Farma-Este suficient să-i privești pe boschetari, ca să-ți dai seama că Medicina Occidentală, a Concernelor Farma-Chimice, ne sperie și ne înșală cu minciuni peste minciuni despre microorganisme pretins patogene. Fiecare om are capacitatea intelectuală necesară și suficientă pentru a judeca lucrurile plecând de la ceea ce ne spune realitatea observabilă cu ochiul liber, în viața de zi cu zi. Pentru a ascunde la vedere adevăratele cauze pentru care organismul nostru intră în starea de boală… liderii religiilor, bancherii, politicienii, militariștii și industriașii, în cârdășie cu medicii creați de Sistem și aserviți Sistemului, dau vina pe microorganismele care există dar și pe pretinse virusuri a căror existență nu a fost dovedită, niciodată. Iar pretinsele argumente științifice ale medicilor Concernelor Farma-Chimice sunt concepute de așa natură încât să fie năucitoare pentru omul de rând, să-l impresioneze și să îl determine să îi creadă, necondiționat, pe medici în toate minciunile pe care aceștia le promovează pe post de realități medicale. Însă, orice om are capacitatea intelectuală necesară și suficientă pentru ca, privind în viața de zi cu zi, să realizeze că oamenii se îmbolnăvesc din cauza tuturor stărilor de lucruri care îi fac nefericiți, din cauza tuturor factorilor nocivi care fac să fim otrăviți și intoxicați… și, din cauza tuturor situaţiilor care fac să fim subnutriți cantitativ și calitativ, precum și epuizați fizic și intelectual. Sărăcia, nedreptatea, abuzurile, violențele, războaiele, traficul de persoane, sclavia, exploatarea omului, ruinarea naturii, poluarea, chimizarea vieții, medicina farma-chimică, stilul dezechilibrat de viață, câmpurile electromagnetice artificiale, etc… toate stările de lucruri negative din Lumea asta, ne fac să fim stresați, îngrijorați, speriați, supărați, triști, amărâți, îndurerați sufletește, nefericiți, egoiști, aroganți, lacomi, invidioși și răi… cu trupul otrăvit de sute de mii de chimicale sintetice din industrie și din agricultură, otrăviți de nenumărate medicamente chimice și de vaccinuri farma-chimice foarte toxice… ne fac să suferim de o subnutriție cronică, în special din punct de vedere al calității extrem de slabe a alimentelor… și… să ne suprasolicităm, să ne epuizăm din punct de vedere fizic și intelectual, din cauza vieții nebune din această Lume modernă. Acestea sunt adevăratele cauze (factori nocivi) care ne vatăma organismul și-l obligă să intre în starea de boală pentru a-și putea reechilibra și reface rezervele de energie vitală, pentru a se putea detoxifica, pentru a-și putea elimina reziduurile și pentru a-și putea regenera țesuturile și organele. Și, fiindcă liderii religiilor, bancherii, politicienii, militariștii și industriașii sunt primii vinovați pentru toate relele din această Lume… ei nu doar că nu vor să facă nimic pentru a elimina ceea ce este rău în Lumea noastră… dar, cu ajutorul medicilor Sistemului, ne mint că bolile noastre sunt cauzate fie de microorganisme, fie sunt „auto-imune”, fie sunt cauzate de „gene”, fie există din cauze necunoscute. În acest fel, ei încearcă să dea vina pe orice… doar ca să ascundă adevăratele cauze ale „bolilor” noastre.

    Apreciază

Lasă un comentariu